DA55 and DA60: Echo Suppression

000001781
De DA55 en DA60 USB naar headset-adapters komen met echo-onderdrukking technologie. Wanneer vertragingen buitensporig VoIP transmissies, de kant tonen worden echo, die storend voor de bevolking aan beide zijden van het gesprek. Buitensporige vertragingen komen vaker voor bij VoIP-systemen dan met standaard telefonie, wat betekent dat de echo-onderdrukking is een essentieel onderdeel in het verbeteren van VoIP-gesprek kwaliteit.