Calisto B70 met Bluetooth USB Adapter Productinformatie

000005577

De Nuance Preferred Wireless bundel bevat een Plantronics Calisto headset met Bluetooth USB-adapter om een ​​totaal draadloze oplossing voor deze spraakherkenningssoftware te leveren. De Preferred Mobile-bundel wordt geleverd met de Philips Digital Voice Tracer, een digitale voice recorder die maximaal 33 uur opgenomen spraak.

Functies en specificaties
  • Headset is instelbaar om te dragen op rechts of links oor
  • Bereik: 33 voet (10 meter)
  • Spreektijd: tot 8 uur
  • Inbegrepen Bluetooth USB-adapter maakt plug-and-play-connectiviteit
  • Inclusief een USB-oplaadkabel voor de headset op te laden
  • OPMERKING: De Calisto headset en USB-bundel wordt niet apart verkocht.

Ondersteuning Informatie

Plantronics biedt technische ondersteuning voor de headset en Nuance biedt ondersteuning voor de software. U kunt contact opnemen met Nuance op telefoonnummer 407-241-1822 of op het web op http://support.nuance.com/

Usage Tip

Als het lampje op de USB-adapter is solide blauw, de headset in de standby-modus en zal niet opnemen. Druk op de call control-knop op de headset en het lampje op de adapter moet beginnen te knipperen blauw. Als het lampje op de adapter knippert blauw, kunt u beginnen met opnemen.