Calisto P240 Firmware Release Notes

000016252
 Version 465

Wat is er nieuw
  • Algemene bug fixes en verbeteringen
  • Fixed bug waarmee oproepen gedwongen om vroegtijdig te beëindigen met behulp van Lync 2010
  • Stabiliteit verbetering Bij het beheren van meerdere gesprekken op Skype for Business Wanneer Plantronics Hub wordt uitgevoerd in de achtergrond
  • Probleem opgelost die ervoor zorgde dat de eerste uitgaande oproep te laten vallen bij het gebruik van Skype for Business
  • Vaste kwestie die, na het beëindigen van een uitgaand gesprek, het beantwoorden van inkomende oproep Verhinderd
  • Gecorrigeerde fout die beller-ID toont onjuist nummerweergave oproep van doorlatende

Version 461

Wat is er nieuw
  • Diverse bug fixes en verbeteringen

Opgeloste problemen
  • Wanneer een actieve oproep NEC SP350 wordt gepauzeerd met behulp van de Calisto 240 Flash / Hold-knop, terwijl een inkomende oproep overgaat, het gesprek actief Ontslagen Eerder dan in de wacht gezet.
  • Als twee gesprekken komen en de eerste Gelijktijdig oproep wordt beantwoord And Then beëindigd, wordt de ring melding voor de tweede inkomende oproep niet Hervatte partner na het actieve gesprek is opgehangen.
 Version 451
Opgeloste problemen
  • Verwijderd vertraging in de toetsaanslag bericht handler
Version 443
Wat is er nieuw
  • Optie toegevoegd voor Russische lettertype
Version 440
Wat is er nieuw
  • Behandeling gecorrigeerd apparaat van snelle drukken op een knop.
Opgeloste problemen
  • Transmit audio stopt na in gesprek ongeveer 5 minute
 Version 438
Wat is er nieuw
  • Bel functie toegevoegd voor de Huawei DLL Weigeren. Huawei DLL gebruikers zullen in staat zijn om inkomende oproepen van de handset weigeren door op het gesprek beëindigen op de P240.
  • Roep de functie toegevoegd voor Spokes Weigeren.
  • Door op de knop End tijdens een inkomende Lync oproep doen tijdens een actieve Lync gesprek zal nu ophangen het actieve gesprek en houden de inkomende oproep beltoon.
Opgeloste problemen
  • P240 zou komen te zitten in de energiebesparende stand staat bij het herstarten of opnieuw opstarten van de machine. Dit vereist het verwijderen en opnieuw plaatsen van de headset aan op de USB poort van de computer vast te stellen.
Opmerking: Deze update is alleen beschikbaar voor de PC.