H en HW-serie headsets met computer, ProDeel kabel, en DA-adapter

Artikel-ID :
000005702
Ja, er is een accessoire kabel die u kunt kopen een "Kabel met Quick Disconnect ™ naar Dual 3.5mm pluggen" die u toelaat om aan te sluiten op uw geluidskaart op uw PC P/N 28.959-01: De DA55, DA60, DA45 en DA40 adapters zorgen voor een USB-naar-headset-aansluiting voor gebruik met "H" serie headsets. Accessoires zijn beschikbaar voor aankoop in de wereld; echter Plantronics niet direct te verkopen.