Bluetooth: Spreektijd

000005781
De Voyager 510 headset zal duren tot 6 uur na een volledige lading.

De Explorer 320, 340, 350, Voyager 520, 815 en 855 headsets zullen alle laatste voor maximaal 8 uur gesprekstijd tussen de kosten.

De Discovery 640, 610 en 640E headsets gaan ongeveer 5 uur tussen de kosten, en tot 15 uur bij gebruik met de AAA-lader.

De Discovery 645, 655, 655E en 665 headsets gaan ongeveer 3-3,5 uur met een volle lading, die kan worden uitgebreid tot 9-10 uren bij gebruik met de AAA lader.

De Pulsar 590A, 590E en 260 headsets zal werken tot 12 uur gesprekstijd en tot 10 uur luistertijd.

Alle van de hierboven genoemde Bluetooth-headsets maken gebruik van een oplaadbare lithium-ion batterij die kan duren voor maximaal 500 laadcycli. Deze batterijen zijn ingebouwd in de eenheden en kan niet worden vervangen.