Controleren van datumcode

000004316
Gebruik de volgende link voor informatie over datumcodes:

http://www.plantronics.com/north_america/en_US/forms/quickweb.jhtml

Klik op "Verklaring van datumcode" onderaan de pagina.

Als u nog steeds vragen hebt, bel dan het Amerikaanse servicecentrum op het nummer 800-544-4660 toestel 5560. Als u zich buiten de VS bevindt, neem dan contact op met ons op via een van de opties op onze ondersteuningspagina:

http://www.plantronics.com/north_america/en_US/support/index.jhtml;jsessionid=D3DRFH0G4SZ0YCQBGNTCFEYKAEZWKIV0