Hoe installeer ik de S12?

000004533
Er zijn 2 poorten op de achterzijde van de S10 basiseenheid. De ene poort is voor de “Handset” en de andere voor de “telefoon”.Trek de stekker van de “Handset” uit de basis van uw huidige telefoon en steek deze in de S12 basiseenheid in het contact met het pictogram van de “Handset”. Neem vervolgens de korte kabel die werd geleverd met de S12 en steek deze in de poort op de basis van de S12 in het contact met het pictogram van de “telefoon”. Steek het andere uiteinde waar uw “Headset” was op uw huidige telefoon.Steek de stekker van de headset in de poort met het pictogram van een “Headset”.Leid het snoer van de headset door het kabelbeheerkanaal onderaan de versterker.Zorg ervoor dat het stroomsnoer is aangesloten op de wandcontactdoos en de configuratie-instelling dient zich op een stand te bevinden waarbij het gesprek duidelijk is voor u en de beller.