Compatibiliteit

000004638
Ja. Als u SupraPlus aansluit op een IP-hardphone hebt u een adapter nodig zoals een M12 of een aansluitkabel zoals HIP of U10P. Als u SupraPlus aansluit op een PC voor gebruik met een softphone, hebt u een DA60 nodig om aan te sluiten op de USB-poort of een proshare-kabel om aan te sluiten op de geluidskaart. Raadpleeg de EMEA compatibiliteitsdatabase voor volledige details inzake compatibiliteit.