VIA Tech USB Universal Host Controllers

000004779
Haal de laatste firmware update voor de headset door contact op te nemen met het Plantronics Technical Assistance Center http://www.plantronics.com/north_america/en_US/support/downloads.jhtml
Deze firmware update moet worden geïnstalleerd met een computer die geen VIA Tech USB Universal Host Controller heeft, anders is het mogelijk dat de headset niet goed wordt geïnstalleerd en wordt beschadigd.

U kunt dit omzeilen door een zelf aangedreven hub te gebruiken om de headset aan te sluiten. Aangezien er is vastgesteld dat verscheidene populaire hubs dit probleem niet kunnen oplossen, dient u contact op te nemen met Plantronics voor een lijst van hubs die werken.

Het installeren van een PCI-USB kaart lost gewoonlijk dit probleem ook op.