Waarom werkt/werken mijn headset speaker(s) niet?

000004861
Mogelijke oorzaken:

1.) Losse USB-aansluiting.

2.) Volume volledig omlaag of mute.

3.) Voorkeurapparaat voor afspelen is niet ingesteld op USB audio en het vakje "gebruik alleen voorkeurapparaat" is niet geselecteerd.

4.) Het is mogelijk dat u de toegekende stroom op uw USB-poort hebt overschreden, waardoor de headset inactief wordt.

Oplossing(en):

1.)
a.) Koppel de USB-kabel van uw koptelefoon op uw computer los en sluit opnieuw aan.
b.) Wacht 15 seconden om uw computer de USB-aansluiting te laten herkennen.

2.) Controleer de volume-instelling op Persono interface.
a.) Regel het volume tot halverwege en controleer het geluid.
b.) Dubbelklik op het pictogram van de Windows speaker in de system tray om na te gaan of alle volumes ten minste halverwege zijn ingesteld en niet op mute staan onder de Windows speakerinstellingen.

3.)
a.)Klik op Start, wijs Instellingen aan, wijs Configuratiepaneel aan en klik op Multimedia.(Geluid en Multimedia indien u ME of 2000 gebruikt)
b.)Zorg ervoor dat, onder het tabblad Audio, in het gebied Afspelen, USB-audioapparaat is geselecteerd als het voorkeurapparaat.
c.)Zorg ervoor dat, onderaan dit venster, het vakje "gebruik alleen voorkeurapparaat" is geselecteerd.

4.) Koppel de headset los en sluit opnieuw aan om te zien of dit de headset opnieuw activeert. Als u geen geluid hoort en de headset opnieuw wordt uitgeschakeld, hebt u mogelijk onvoldoende stroom naar de USB. USB power supply problems