Kunnen de externe speakers en de headset gelijktijdig worden gebruikt?

Artikel-ID :
000004877
Nee, u kunt de externe speakers en de headset speakers niet gelijktijdig gebruiken. Maar u kunt schakelen tussen de twee speakers. Terugschakelen naar externe speakers 1.)Klik op Start, wijs Instellingen aan, wijs Configuratiepaneel aan en klik op Multimedia. 2.)Under the Audio tab, in the area labeled Playback, select your installed sound card. Switching back to headset 1.)Klik op Start, wijs Instellingen aan, wijs Configuratiepaneel aan en klik op Multimedia. 2.)Zorg ervoor dat onder het tabblad Audio, in het gebied Afspelen, USB-audioapparaat is geselecteerd als het voorkeurapparaat. Opmerking: Zorg ervoor dat het vakje "gebruik alleen voorkeurapparaat" is geselecteerd Voor Windows XP gebruikers: Terugschakelen naar externe speakers 1.)Klik op Start, wijs Configuratiepaneel aan en klik op Geluiden en Audioapparaten. 2.)Selecteer onder het tabblad Audio tab, in het gebied Afspelen, uw geïnstalleerde geluidskaart. Terugschakelen naar headset 1.)Klik op Start, Configuratiepaneel aan en klik op Geluiden en Audioapparaten. 2.)Zorg ervoor dat onder het tabblad Audio, in het gebied Afspelen, Plantronics-headset is geselecteerd als het voorkeurapparaat. Opmerking: Zorg ervoor dat het vakje “gebruik alleen standaardapparaat” is geselecteerd