Hoe schakel ik over van de headset naar mijn gewone speakers zonder de headset los te koppelen?

Artikel-ID :
000004876
Voor Windows 98 SE:

1. Ga naar het startmenu, wijs Instellingen aan en klik op Configuratiepaneel.
2. Dubbelklik op het pictogram Multimedia.
3. Selecteer het tabblad “Audio”.
4. Hier kunt u het voorkeurapparaat kiezen voor “Geluidweergave” en “Geluidopname”.

Voor Windows ME en Windows 2000:

1. Ga naar het startmenu, wijs Instellingen aan en klik op Configuratiepaneel.
2. Dubbelklik op het pictogram Geluid en Multimedia.
3. Selecteer het tabblad “Audio”.
4. Hier kunt u het voorkeurapparaat kiezen voor “Geluidweergave” en “Geluidopname”.

Voor Windows XP:

1. Ga naar het startmenu en klik op Configuratiepaneel.
2.) Dubbelklik op Geluid en Audioapparaten.
(Als u dit pictogram niet ziet, dient u eerst te klikken op Overschakelen naar Klassiek beeld
3. Selecteer het tabblad "Audio".
4. Hier kunt u het standaardapparaat kiezen voor “Geluidweergave” en “Geluidopname”.