Windows XP compatibiliteit

000004900
Het nieuwe Microsoft® besturingssysteem, Windows XP, beïnvloedt de functies van de Plantronics DSP-headset als volgt:

1. De PerSono™ software interface moet worden geügradet naar de laatste versie
2. Windows start een dialoogvenster met een nieuw Hardware installatiebericht
3. Ingebouwde volumeregeling werkt niet goed (fix beschikbaar met laatste firmware, zie hierna)
4. De headset/speaker-schakelaar in PerSono werkt niet

Plantronics zal firmware updates verschaffen voor Windows; de gekende problemen met Windows XP zijn hierna uitvoerig beschreven:

1) PerSono Software Interface
U moet versie 1.9 of hoger van de PerSono interface gebruiken in Windows XP. Uw PerSono software zal de headset niet herkennen als u versie 1.8 of lager gebruikt.
Om te upgraden naar versie 2.0 van PerSono, bezoek onze website hier http://www.plantronics.com/north_america/en_US/support/downloads.jhtml

2) Hardware installatiebericht
Wanneer u een DSP-headset installeert in Windows XP, verschijnt een dialoogvenster met het bericht “Plantronics USB bulk stuurprogramma". Dit is een algemene waarschuwing die Windows geeft voor alle niet door Microsoft geleverde of gelicentieerde stuurprogramma’s.

Aanbeveling van Plantronics
Ga verder met de installatieroutine, het stuurprogramma van Plantronics zal geen problemen opleveren met uw besturingssysteem en is vereist om alle functies van de headset te gebruiken.

3) Ingebouwde regeling van volume en mute
De ingebouwde volumeregeling in het snoer op uw DSP-headset werkt niet in Windows XP wanneer u audio afspeelt via de headset tenzij u firmware versie 3.21b of 4.05b of hoger hebt. Download en installeer de laatste versie van de firmware van http://www.plantronics.com/north_america/en_US/support/downloads.jhtml

4) Headset/speaker volumeschakelaar
De knop gebruikt om te schakelen tussen headset en speakers , in de PerSono interface, werkt niet in Windows XP (deze functie werd toegevoegd in versie 1.9).

Ga voor de laatste softwareversies naar de download sectie: http://www.plantronics.com/north_america/en_US/support/downloads.jhtml.

Zie ook Will the current Persono software work with Windows XP?