Kan ik de DSP-headsets gebruiken met Total Recorder van High Criteria?

Artikel-ID :
000004905
Ja.
Zo configureert u Total Recorder om de DSP-headsets te gebruiken:

Ga naar het tabblad Opties en selecteer Systeeminstellingen.
Selecteer in het tabblad Audio “Afspelen via TotalRecorder” als het voorkeurapparaat voor geluidweergave.
Selecteer in het tabblad Audio “Opnemen via TotalRecorder” als het voorkeurapparaat voor geluidopname.
Klik op Toepassen en vervolgens op OK.

Ga naar het tabblad Opties en selecteer Instellingen.
Selecteer onder het tabblad Systeem “USB-audioapparaat” voor afspelen en opnemen.
Plaats een vinkje in de vakjes “Direct gebruiken”.
Selecteer onder “Voorkeuraudioapparaten wanneer Total Recorder niet actief is" "Total Recorder stuurprogramma".
Klik op Toepassen en vervolgens op OK.

Ga naar het tabblad Opties en selecteer “Opnamebron en parameters...”.
Selecteer onder “Opnamebron" “Sound Board” en “Huidige mixerinstellingen gebruiken”.
Klik op OK.

OPMERKING: Voor gebruik met IP-telefonieprogramma’s moet de opnamebron zijn ingesteld op “Software” en het vakje “Ook invoerstromen opnemen” moet geselecteerd zijn.

Voor informatie en technische hulp voor de Total Record software zie http://www.highcriteria.com/

De bovenvermelde informatie is bedoeld om Plantronics klanten te helpen bij het oplossen van problemen en het configureren van hun Plantronics headsets en is niet bedoeld als aanbeveling of goedkeuring van een product.