NetMeeting Does Not Recognize USB headset as a Valid Audio Input DeviceNetMeeting Does Not Recognize USB headset as a Valid Audio Input Device

Artikel-ID :
000004916
Dit probleem treedt op omdat NetMeeting USB-camera’s herkent maar geen andere USB-apparaten, met inbegrip van USB-microfoons voor invoer. NetMeeting heeft momenteel een geluidskaart nodig voor audio-invoer en functionaliteit. Dit is gedocumenteerd in Microsoft Knowledge Base artikel:
241159 Windows NetMeeting 3 Readme Text File Contents