IBM Thinkpad USB audio geluidprobleem

000004915
Als u de Thinkpad naar Windows XP hebt geügradet zonder gebruik te maken van de Disk to Disk Utility dat met uw ThinkPad is geleverd, is het mogelijk dat u problemen ondervindt met USB-geluidskwaliteit. IBM heeft Windows XP aanvullende bestanden beschikbaar om deze problemen op te lossen: Deze zijn verkrijgbaar op:
http://www-3.ibm.com/pc/support/site.wss/document.do?lndocid=MIGR-40062&selectarea=SUPPORT&tempselected=5&brand=IBM%20ThinkPad