CS50 / CS55 / CS60: Aanpassingen en instellingen

000004951
T erug van Eenheid: Onderkant van het toestel:​   Volume Controle-instellingen:​
  • Spreken Volume: Maak grote aanpassingen aan uw spreken volume met theSpeaking Volume Major Aanpassen schakelaar aan de onderkant van de basis (A is de zachtste en D is de luidste). Incrementele aanpassingen door te drukken op een van de Speaking Volume Minor Pas knoppen aan de achterkant van de basis.
  • Luisteren Volume: Maak grote aanpassingen aan uw luisterruimte volume met behulp van de Listening Volume Major Aanpassen schakelaar aan de achterkant van de basis (4 is de zachtste en 1 is de luidste). Incrementele aanpassingen op uw headset.​
Andere configuratie-instellingen:​
  • Compatibiliteit: Als u geen kiestoon hoort via de headset, kan uw gesprekspartner u niet horen, of je hoort zoemende of sissend in de headset, moet u de instelling compatibiliteit aan te passen. Om dit te doen, gebruik een munt of kleine schroevendraaier in te schakelen theTelephone Configuration Dial aan de linkerkant van de basiseenheid (zie hieronder) tot de audio-probleem is opgelost. Zorg ervoor dat het nummer is uitgelijnd met de positie-indicator.

• Bel Automatisch beantwoorden / Call Control (IntelliStand Switch): Als u een oproep beantwoorden of leiden tot een kiestoon door op de call control-knop op de headset, zet de IntelliStand schakelaar aan de rechterzijde van de basiseenheid (zie hieronder) naar de stand uit (-). Als u een kiestoon te activeren of automatisch een oproep beantwoorden door het nemen van de headset uit de basis lader, zet de IntelliStand schakelaar in de stand (=).