Over Multipoint technologie

000004989
Multipoint-technologie kunt u koppelen en verbinden uw headset met twee verschillende Bluetooth-apparaten tegelijk. Merk op dat u niet in staat zal zijn om twee apparaten tegelijkertijd te gebruiken; in plaats daarvan, het voordeel is dat je in staat om een ​​inkomend telefoontje van beide apparaten via de headset beantwoorden.

Bij het maken van een uitgaand gesprek:

De headset onthoudt het apparaat u het meest recent gebruikte. Dubbele op de call control-knop om een ​​laatste nummer herhalen te voeren op dat apparaat of het uitvoeren van een lange druk op de call control-knop om voice dialing starten op dat apparaat (als het apparaat ondersteunt).

Om een ​​uitgaand gesprek op het andere apparaat te maken:

De oproep van het apparaat zelf te initiëren. De audio wordt automatisch naar de headset.

Om een ​​oproep te beantwoorden:

Als u een oproep ontvangt op beide apparaat, zal u een inkomende oproep melding op de headset te ontvangen. In sommige gevallen zal de beltoon van het apparaat af te spelen op de headset, zodat u om te bepalen welk apparaat rinkelt. Druk op de call control-knop op de headset eenmaal om de oproep te beantwoorden.

Om een ​​oproep op een apparaat beantwoorden terwijl u op een oproep op het andere apparaat:

U moet ofwel het eerste gesprek verbreken of plaats plaats die het in de wacht om de tweede oproep te beantwoorden. Helaas is er geen manier om een ​​gesprek in de wacht met behulp van de headset te plaatsen, dus moet u dit doen met behulp van uw mobiele telefoon. Als u ervoor kiest om het eerste gesprek te beëindigen, kunt u dit doen door eenmaal op de call control-knop op de headset. U hoort dan de inkomende oproep kennisgeving (pieptoon) op de headset. Druk nogmaals op de knop om de oproep te beantwoorden.

Producten met multipoint technologie (georganiseerd door productfamilie):
  • Calisto 800 Series, 600 Series, 240
  • Discovery: 610, 640, 640E 925 (standaard uitgeschakeld; Leren hoe multipoint schakelen)
  • BackBeat: 903+, Pro
  • Explorer: 390, 10, 50
  • M Series: M100, M1100, M155, M165, M50, M25, M55, M70, M90
  • Voyager: 510, 520, 815, 935, Pro, Pro +, Pro HD, Pro UC (WG200 / B, WG201 / B, B230 en B230-M), Legend, Legend UC (B235 / B235-M), Edge, Edge UC (B255 / B255-M), 500A (de Voyager 510S basisstation)
  • Pulsar: 260, 590A, 590E
  • Savi Go