TSB/M10/M12: Vergelijking

000006364
De TSB is niet hetzelfde als de M10 / M12.
  • Twee H toppen kan worden gebruikt tegelijk met beide ontvangers en microfoons leven. Dit stelt toezichthouders of monitoren in een call center of opleiding milieu een oproep wanneer dat nodig is, zonder dat headsets over te nemen.
  • Geen batterijen nodig. Voor die toepassingen waarbij een extra voeding, is onze standaard AC-adapter meegeleverd met de unit.
  • Geen aan-uit schakelaar op het apparaat. De unit is "aan" de hele tijd, hetzij in de call center-modus, waar gesprekken automatisch worden omgeleid, of wanneer het telefoontoestel is de haak.
  • Schuifschakelaar configuratie posities 1-5 zijn geselecteerd. Schuifschakelaar positie zes is niet nodig en kan niet worden geselecteerd.
  • Twee mute schakelaars zijn selecteerbaar voor elke H top.
  • De behuizing shell is glad oppervlak, met witte mute knoppen en roterende ontvangen winst duimwiel.