The SHS1890 en Electro-Static Discharge

000022653

De milieu-omstandigheden als gevolg van de strenge winter resulteerde in brute extreme Electro-Static Discharge (ESD) dat ons circuit ontwerp overweldigd en veroorzaakte component mislukkingen. Sindsdien hebben we opnieuw ontworpen dat een deel van de headset circuit zelfs bestand tegen de zware omstandigheden. Alle nieuwe en vervangende SHS1890 producten zal hebben deze veranderingen voor betere ESD prestaties.