DA70/DA80 Firmware Release Notes

000022672
Versie 131
Juni 2019

Opgeloste problemen
  • Probleem met intermitterend probleem met verlies van audio opgelost in zeldzame gevallen.
  • Verbeter de compatibiliteit met de Cisco 88xx-serie bureautelefoons, druk op de volumeknop op de headset en synchroniseer nu met een telefoon (alleen DA80)

Versie 129
Januari 2019

Opgeloste problemen
  • Er is een probleem opgelost waarbij de apparaatinstellingen niet werden hersteld naar de standaardinstellingen wanneer daarom wordt gevraagd via Plantronics Hub
Versie 128

Wat is er nieuw
  • Verbeterde audiokwaliteit bij hoge luisterniveaus en het oplossen van fluctuerende volumeniveaus
  • Verbeterde EQ-instellingen voor telefonie en muziekmodi

Versie 124

Wat is er nieuw
  • Verhoogde algehele ontvangst loudness met + 4dB.
  • Gestemde echo-opheffer om hem stabieler te maken tijdens scenario's met dubbele gesprekken.
  • EncorePro USB-modellen hebben nieuwe afstemmingsbestanden die de loudness verhogen met + 3dB.
  • Oproepen worden nu in de wacht gezet wanneer de snelkoppeling wordt verbroken.

Opgeloste problemen
  • Er is een probleem opgelost om de herverdeling van de audio-gain te verbeteren naar vergelijkbare niveaus als de DA55 en DA60.
  • Probleem opgelost met de aanpassing van de analoge codec-versterking om vergelijkbare luidheidsniveaus te creëren als bij oudere producten.
  • Er is een probleem opgelost waarbij het lezen van de koptelefoonmodel-id mislukte bij het gebruik van EncorePro Digital Series.
  • Er is een probleem opgelost waarbij mute-synchronisatie tussen de audioprocessor en de softphone faalde bij meerdere oproepen.
Versie 119
DA70 / DA80 Firmwareversie 119

Nieuw

• In overeenstemming met Microsoft Skype for Business certificering , een gesprek wordt in de wacht gezet wanneer de QD ( Quick Disconnect ) wordt verbroken. Call wordt hervat wanneer QD is hersteld.

toegevoegd vermogen om volumeregeling tone schakelen Pas bij het boven- en ondergrenzen plaats op elk interval .

Versie 116
Nieuw

DA70 / DA80 Firmwareversie 116

Algemene prestaties en stabiliteit verbeteringen:
  • Verbetering van de kwaliteit en het volume niveau op zowel verzenden en ontvangen van audio.
  • Verbeterde betrouwbaarheid van de in-situ veld firmware-updates.
  • Verbeterde meerdere gespreksafhandeling (bijv hold / resume, "flash") gedrag.
  • Betere rapportage van Akoestische gegevens naar systemen te hosten.
  • Headset Type standaardinstelling voor DA70 / DA80 veranderd in "EncorePro 700-serie en alle anderen" de meest populaire modellen standaard ondersteunen
Opgeloste problemen
  • Uitgeschakeld vreemde hoorbare bevestiging tonen.
  • Reset bellen mute toestand wanneer gesprek wordt beëindigd - volgende oproep begint VN-gedempt zoals verwacht.
Versie 68

DA70 / DA80 Firmware Version 68

Nieuw
  • Betere prestaties met USB 3.0
  • Verbeterde toepassing van de dagelijkse blootstelling aan lawaai beperken functie wanneer ingeschakeld.
Opgeloste problemen
  • Apparaat niet dempen als commando is afkomstig van Windows Mixer
  • Apparaat opsomming falen met HP Chromebox

Version 60

DA70/DA80 Firmware Version 60

Nieuw
  • Eerste release van het product