BUA-100 Productinformatie

000022830

Algemene informatie Functies en specificaties
  • Bereik: tot 33 voet (10 meter) met een duidelijke lijn van het zicht
  • Bluetooth v1.2
  • Ondersteunde Bluetooth-profielen: Headset (HSP), handsfree (HFP)
  • Plug-and-play USB Bluetooth-connectiviteit
  • Biedt gemakkelijke connectiviteit naar uw computer bellen via internet
  • Verkocht als een bundel met de Voyager 510-USB en .Audio 920 producten, maar kan worden gebruikt met een Plantronics Bluetooth-headset
  • Snelle en eenvoudige installatie op Windows en Mac-computers
Wat zit er in de doos
  • BUA-100 USB Adapter
  • reisetui
  • 3 voet USB-verlengkabel
  • PerSono software * NB: PerSonoCall software is niet meer leverbaar.
Onderdeelnummers
  • 72831-01 - BUA-100