BT600 en BackBeat Sense Bekend probleem: Single Key Druk op de headset werkt niet Transfer Call to Headset

Artikel-ID :
000022846
Probleem: met de standaard audio-apparaat in Lync 2013 of Skype for Business ingesteld op de pc-luidsprekers / microfoon, als er een actieve oproep op de pc-luidsprekers een enkele druk op een toets op de BackBeat verstand zal het actieve gesprek naar de headset niet overschakelen. Audio wordt op de PC-speakers / microfoon blijven.

Resolutie / Oplossing: Geen.