Explorer 500/505 Bekend probleem: PC scherm wordt uitgeschakeld

Artikel-ID :
000022864
Probleem: de computer scherm wordt soms automatisch uitgeschakeld wanneer de Explorer 500/505 in een laptop via de lading riem wordt gestoken.

Oorzaak: Bepaalde laptops hebben een sensor in de buurt van de USB-poort die is bedoeld om te detecteren wanneer de laptop is gesloten. Als de magneet op de lading riem in contact komt met deze sensor komt, kan de laptop scherm veroorzaken fladderen of uit te schakelen.

Oplossing: Gebruik de hoofdtelefoon niet op de computer tijdens het opladen met behulp van de lading riem, zoals de magneet bevindt zich op de headset einde van de lading riem.