Voyager 5200 UC Firmware Release Notes

000023131
Versie 246
April 2018

Wat is er nieuw:
  • Verbeterde Antwoord / Negeer ervaring door spraakherkenning in te schakelen zodra de prompt begint
  • Bijgewerkt Mandarijn stemprompt zin voor "negeren"
  • Ondersteuning voor Plantronics Manager Pro met Plantronics Hub voor iOS en Android toegevoegd

Opgeloste problemen
  • Knopfuncties afspelen en pauzeren op mediaspelers op het bureaublad
  • Japanse gesproken prompt voor batterijstatus
  • Verbeterde pc-oproepaudio in meerdere punten

Versie 164

Wat is er nieuw
  • Ondersteuning voor Plantronics Manager Pro Rapporten: Conversatie Details, Link Kwaliteit en Akoestische Evenementen
  • Headset toont nu blauwe LED met een succesvolle firmware-update

Besloten problemen
  • Geactualiseerd antwoord of Negeer Voice Prompts in het Russisch
  • Batterij gebeurtenissen in de hub en Android waren inconsistent
  • Vaste probleem waar HS LED gaat knipperen als de batterij kritische status, zelfs de HS is uitgeschakeld
  • Een probleem opgelost waar het volume naar een hoger volume zou springen nadat het langer was gestopt

Versie 135

Wat is er nieuw
  • Toegevoegd ondersteuning voor Koreaanse tekst naar spraak.
  • Toegevoegde mogelijkheid om spraakprompt te configureren bij het beantwoorden van de oproep.
  • Nieuwe stemaanwijzingen toegevoegd voor batterij tijd.

Besloten problemen
  • Vaste problemen om de bellerervaring te verbeteren.
Versie 117

Juni 2016: Voyager 5200 UC firmware versie 117

Nieuw
  • Verbeterde Plantronics Hub applicatie-integratie met een headset, met name wanneer de headset is aangesloten op twee Bluetooth-apparaten.
  1. Headset-applicatie heraansluiting betrouwbaarheid
  2. Robuuster Over-The-Air (OTA) te onderbreken-handling, zoals headset out-of-range / back-in-reeks van Plantronics Hub-running apparaat.
  • Verbeterde headset batterijniveau berichtgeving in headset en Plantronics Hub.
  • Verhoogde headset levensduur van de batterij, terwijl headset aangesloten op Plantronics BT600 Bluetooth-adapter en computer-based Plantronics Hub applicatie.
  • Bel audiokwaliteit verbeteringen
  1. Transmit steeg
  2. Verbeterde transmit lawaai behandeling en resistentie tegen vervaging
  3. Toegenomen volume auto-boost van krijgen audio hoger dan achtergrondgeluid volume
  4. De mogelijkheid om power-off / op de headset in een rustige omgeving om aangepaste kalibreren headset microfoons naar gebruiker draagstijl en bellen milieu.
  • Verbeterde dragen toestand detectie (dat wil zeggen on-ear vs. off-ear) en de sensor instellen van controle.
  • Betere compatibiliteit met Huawei apparaten, met name Huawei Nexus 6P.
  • Verbeterde headset afhandeling van computer-based softphone tone wijzerplaat.
Versie 38

Nieuw
  • Eerste uitgave