Plantronics Manager Pro Open Data Access - API-releaseopmerkingen

Artikel-ID :
000023577
Klik hier voor Release Notes voor Plantronics, Manager / Manager Pro

API's versie 3.13.2 voor Plantronics Manager Pro

Datum van publicatie:
3.13.2 augustus 2019

Wat is er nieuw:
  • Nieuwe tijd verzamelde geaggregeerde oproepsamenvatting datasets (per uur, dagelijks, maandelijks) toegevoegd - voor betere prestaties bij het genereren van totale oproeptrends

API's versie 3.13.1 voor Plantronics Manager Pro

Releasedatum: 3.13.1
  April 2019

Wat is er nieuw:
  • Lagere laadtijden voor grotere datasets met Plantronics-app voor Microsoft Power BI - meer informatie.

API's versie 3.11.5 voor Plantronics Manager Pro

Datum van publicatie:
3.11.5
Januari 2019
Wat is er nieuw:
  • Verbeterde ondersteuning voor Plantronics-app voor Microsoft Power BI - meer informatie.

API's versie 3.11.3 voor Plantronics Manager Pro

Datum van publicatie:

24 oktober 2018

Wat is er nieuw:
  • De tenantDeviceInventory API-methode is verbeterd. Reacties identificeren nu expliciet de apparaten die zijn aangesloten op een Bluetooth-connector, zoals de BT600, op modelnaam en aanvullende beschrijvende parameters.
  • Er is een nieuwe API-methode toegevoegd. tenantDeviceSettingsStatus identificeert de beleidsnalevingstoestand van apparaten die zijn ingeschreven in de apparaateigenschap van een specifieke Plantronics Manager Pro-tenant.
  • De Plantronics Manager Pro-app Plantronics voor Power BI werd gelanceerd. Plantronics voor Power BI was ingeschakeld in alle Plantronics Manager Pro-huurders en is beschikbaar voor alle klanten om naar wens in te schakelen.
API's versie 3.11.2 voor Plantronics Manager Pro

Datum van publicatie:
21 juni 2018

Wat is er nieuw:
  • De methode tenantCallsummary API is verbeterd. Reacties bevatten nu metagegevens voor de tekenreeksen userAction, zodat u de methode kunt bepalen die is gebruikt om een oproep te beëindigen, en relatedDeviceEvent dat uitgebreide inhoud voor de oproepgebeurtenis biedt en waarden bevat voor; docked, undocked, talkButtonpress, noDevice, baseButtonPress en idleTalkButtonPress.
  • Bijgewerkte tenantFWVersionStatus met nalevingstatus van firmwarebeleid.

Opgeloste problemen:
  • In sommige gevallen is een probleem opgelost waarbij werd voorkomen dat niet-Plantronics-apparaten nauwkeurig werden gerapporteerd.
  • Probleem opgelost, zodat de respons voor tenantSoftphoneStatus nu de gegevens van het gebruiksveld bevat zoals verwacht.
  • Probleem opgelost waarbij een 500-fout werd gegenereerd toen complianceStatus een waarde van NOPOLICY bevatte.

API's versie 3.11.1 voor Plantronics Manager Pro

Datum van publicatie:
21 juni 2018

Wat is er nieuw:
  • Er is een nieuw controlelogboek toegevoegd aan Plantronics Manager Pro en er is een nieuwe API beschikbaar om aan het controlelogboek te trekken. Dit verbetert uw toegang tot gedetailleerde informatie over de activiteit binnen een specifieke Plantronics Manager Pro-tenant.
  • Alle Plantronics-apparaten worden nu geïdentificeerd door een unieke DeviceID. Dit verbetert uw vermogen om nuttige analyses te maken met betrekking tot apparaten, met name voor real-time datastreams.
  • Gebruik een API om een autorisatieaanvraag voor een toepassing te verwijderen wanneer de aanvraag ten onrechte is gedaan. Fouten gebeuren. Nu kunt u ze herstellen met deze API.
Opgeloste problemen:
  • Toen we met de lancering van v.3.11.0 naar een nieuw abonnementsmodel verhuisden, functioneerden sommige API-oproepen niet zoals verwacht. Nu werken ze naar behoren.

Datum van publicatie:

2 april 2018

Opgeloste problemen:
  • Nu zijn API's zonder extra kosten beschikbaar voor elke klant die zich abonneert op de Plantronics Manager Pro-service. Dit helpt u out-of-the-box toegang verlenen aan meer klanten.
  • U kunt nu een Plantronics Manager Pro Developer Tenant (gehost in de Verenigde Staten) aanvragen om uw API-aangedreven oplossing in een productieomgeving te testen. Ga hier voor meer informatie.
  • We hebben de controlelogboeken in Plantronics Manager Pro verbeterd voor sommige API-gebeurtenissen. Nu weet u wanneer een externe toepassing autorisatie aanvraagt, wanneer de status van een tenant-app wordt bijgewerkt en wanneer de status van een app-abonnement wordt bijgewerkt.
  • Voorbeeldcode is beschikbaar om u te helpen bij het inschakelen van oproepbeheer in uw Amazon Connect-product.
  • We hebben ondersteuning voor WebSocketsrealtime toegevoegd, zodat u verschillende soorten gebeurtenissen naar uw toepassing kunt streamen.
  • TWA-rapportgegevens worden nu geleverd in een API-formulier, zodat u de rapportage Ruisbelichting aan uw product kunt toevoegen.

Opgeloste problemen:
  • Verslag API's die worden gebruikt om alleen JSON te ondersteunen. We hebben ondersteuning toegevoegd voor application / hal + json media-type om betere ondersteuning te bieden voor antwoorden die zijn gepagineerd en hyperlink (s) bevatten.
  • Plantronics Manager Pro rapporteerde soms het aantal geautoriseerde applicaties verkeerd, maar na klikken op een van de applicaties veranderde het aantal applicaties.
  • ProductID kan leeg zijn bij gebruik van de API voor oproepoverzicht.
  • Nadat een app was geautoriseerd in Plantronics Manager Pro, zou deze nog steeds verschijnen als in behandeling.
  • We hebben het LinkQuality-algoritme afgestemd om efficiënter te werken en de reactietijden te verbeteren.

12 december 2017: Open Data Access API 3.10.2 Onderhoudsvrijgave

Wat is er nieuw
  • Bieden een middel om geautoriseerde applicaties op de applicatiepagina van Plantronics Manager Pro te laten verschijnen. Beheerders van tenants kunnen er vervolgens voor kiezen om deze toepassingen te autoriseren.

Opgeloste problemen
  • Wanneer een toepassing is geautoriseerd, wordt deze nog steeds als in behandeling in de autorisatielijst weergegeven totdat de pagina wordt vernieuwd.

25 september 2017: Plantronics Manager en Plantronics Manager Pro 3.10.1 Onderhoudsvrijgave
Wat is er nieuw
  • Asset Analysis API: de mogelijkheid toegevoegd om hosts te ondervragen met zero devices (Device Distribution)
Opgeloste problemen
Plantronics Developer Connection (API Open Data Access)
  • Het doorgeven van een lege waarde voor muteusageLevel gooit een 400-fout.
  •  Poging om toegang te krijgen tot API's van een niet-geabonneerde suite geeft antwoord van "Ok" in plaats van Suite niet-onderschreven
  • Gedetecteerde datum voor apparaten van 'Overige fabrikanten' is niet beschikbaar in API.
  • De Conversation Analysis API bijgewerkt om het aantal pagina's niet te beperken tot 10 en om te sorteren op datum, meest recent eerst
Bekende problemen
  • PDC | API: Call Summary API toont nul voor alle percentages