Spaken Bekend probleem: Escalate IM Voice werkt niet in Lync 2013

Artikel-ID :
000011438
Uitgifte
Spaken niet escaleren van een Lync 2013 IM naar een telefoongesprek wanneer op het tabblad van Plantronics-configuratiescherm (PCP) de 'Voorkeuren' en een headset met Smart Sensor ™ geconfigureerd (DON) is gezet.
Oorzaak
Lync 2013 verwijderde de Application Programming Interface (API) die eerder gebruikt door Spaken om een IM escaleren tot een gesprek in Lync 2010.
Workaround / Resolutie
Het gesprek handmatig starten in Lync 2013; subsidiair, indien automatische escalatie van een IM naar een telefoongesprek op DON nodig, Lync 2010 moet worden gebruikt in plaats. Deze kwestie zal worden behandeld in een toekomstige software release die nieuwe Lync 2013 API's bevat.
Getroffen Operating System(s)
Alle versies van Windows
Software waarin dit probleem Applicatie(s)
Spaken 2.7 en later, met Lync 2013
Beïnvloed Hardware
Alle PC-compatibele apparaten met Smart Sensor, waaronder Voyager Pro UC (v2), Voyager Legend UC en Blackwire 500/700 serie headsets
Datum Verhoogde
22 januari 2013