Spokes Bekend probleem met Avaya one-X Communicator: Wanneer een Avaya Bridged Line Appearance gaat de haak, Spokes zet actief gesprek on-hold

Artikel-ID :
000010480
Probleem

Dit probleem heeft betrekking op de uitbreiding overbrugd kenmerk van Avaya one-X Communicator, waarmee een uitbreiding van gesprekken die verschijnen om de gebelde partij afkomstig te zijn van een ander toestel ontstaan.

Gebruiker heeft voortgezet, overbrugd lijnweergaven geconfigureerd in hun Avaya one-X Communicator-client. Dit zorgt voor een melding wanneer secundaire extensies ontvangt inkomende of uitgaande oproepen te plaatsen. Terwijl de gebruiker op een actieve oproep in de one-X Communicator, als een gekoppelde lijn uiterlijk gaat de haak, het actieve gesprek wordt automatisch in de wacht geplaatst door Spokes. De gebruiker moet handmatig de oproep wacht opstijgen om het gesprek te herstellen. Dit probleem treedt alleen op bij Spokes geïnstalleerd.

Oorzaak

De Avaya one-X Communicator Application Programming Interface (API) voorziet niet in een mechanisme om Spokes staat te stellen de gekoppelde lijn te onderscheiden van de ene uit op de primaire extensie.

Workaround / Resolutie

Geen. Dit probleem kan in een toekomstige versie worden aangepakt, in afwachting van API verbeteringen door Avaya.

Aangetaste Operating System (s)

Alle versies van Windows

Software getroffen Applicatie (s)

Alle versies van Spaken en Avaya one-X Communicator

Aangetaste Hardware

Alle Plantronics apparaten ondersteund door Spokes (verwijzen naar de Spokes Install Notes).

Date Verhoogde

19 september 2012