Spaken voor Windows Release Notes

000010471
Versie 2.8.3
14 juli 2014: Spaken voor de Windows-versie 2.8.3 Wat is er nieuw
  • Ondersteuning voor Avaya one-X Communicator Extention-to-Celluar functie
Opgeloste problemen
  • Draadloze headsets: PC-link werd achtergelaten in de Hold-modus nadat het gesprek is ontslagen uit het verre einde toen Audio-Sensing is ingeschakeld
  • Savi 7xx serie: Kon geen SessionComManager wanneer Savi 7XX USDN lijn is geopend.
Versie 2.8.2
4 november 2013: Spaken voor Windows versie 2.8.2  Opgeloste problemen
  • Spaken 2.8.2: Correctie op een goede werking met software van derden toestaan
  • Spaken 2.8.2: Lync 2013 hecht nu goed naar Spokes
Versie 2.8.1
16 oktober 2013: Spaken voor Windows versie 2.8.1

Wat is er nieuw
  • Ondersteuning voor:
    • Blackwire C315, C315-M, C325 en C325-M
    • Avaya Aura Agent Desktop (AAAD)
  • G616 akoestische schok bescherming voor Blackwire 700 Series
  • Updates voor Blackwire 500 en Blackwire 300-serie
Opgeloste problemen
  • Spaken 2.8.1: kan verwijderen / upgraden NEC UNIVERGE SP350 tenzij Spaken proces wordt beëindigd Spaken 2.8
  • Spaken 2.8.1: geheugenlek plaats in Spaken wanneer NEC softphone client geen verbinding met de server (specifiek voor NEC UNIVERGE SP350 versie 5.2)
Versie 2.8
5 maart 2013: Spaken voor Windows versie 2.8

Wat is er nieuw

Steun voor de:
  • Blackwire 500 Series
Opgeloste problemen
  • Blackwire headsets: Call niet altijd beantwoord wanneer de headset wordt aangetrokken
  • Blackwire headsets: de oproep beantwoorden / beëindigen LED blijft branden na oproep wordt beantwoord
  • Blackwire headsets: Als een gesprek wordt beëindigd door de Lync-interface, de volgende keer dat de gebruiker een oproep de oproep beantwoorden / beëindigen knop moet twee keer om te beantwoorden worden gedrukt krijgt
  • Blackwire 400 Series, 600 Series, DA40, DA45: druk op de toets om Lync oproep beantwoorden weigert een inkomende oproep wanneer een reeds bestaande kiestoon aanwezig is
  • Blackwire 700 Serie: Toont een bericht dat zegt "functie niet ondersteund 'en vervolgens crasht zodra beller-ID gegevens van de headset
  • Calisto P240-M: Oproep annuleren met NEC SP350 (v5.1)
  • Calisto P620: Base firmwareversie niet in Plantronics-configuratiescherm getoond
  • Calisto P620: Inkomende oproep niet succesvol gedempt onmiddellijk na de oproep wordt beantwoord
  • Lync 2013: Geen Savi radiofrequentie link op outbound call
  • Lync 2013: Object reference is niet op een exemplaar van een object
  • Plantronics-configuratiescherm: moet niet een softphone module geven is ingeschakeld en actief als het hechten mislukt
  • Plantronics Update Manager: Duitse vertaling geen begrijpelijke
  • Plantronics Update Manager: Update Manager crasht wanneer Over dialoog tweemaal wordt geopend
  • Plantronics Update Manager: Vertaald etiket moet worden gewijzigd om opheldering
  • Savi Office en Skype: Een Skype conference call zal starten in een greep toestand bij de WO2 basis als er al een actieve oproep
  • Skype en Lync: Bij actieve mobiele gesprek wordt beëindigd en zowel Skype en Lync actief zijn, de aanwezigheid staat is niet bijgewerkt in Skype
  • Spaken: Voeg een dialoog die biedt aan de release notes voor de software-update te bekijken
  • Spaken 2.8: Verwijder verwijzing naar Voyager Pro Help
  • Voyager Legend, Blackwire 500 Series, en Blackwire 700 Serie: Aanwezigheid instelling heeft niet daadwerkelijk de softphone status weer
  • Voyager Legend: Regression: Verschillende batterijstatus in PBS toepassing van het gereedschap en Moorea HS Voice Prompt
  • Voyager Legend: Handleiding niet beschikbaar
  • Voyager Pro UC (B230/B230-M) en Voyager Legend UC (B235/B235-M): Audio-Link blijft open na Avaya gesprek beëindigd
Opmerking: veel extra zaken die niet klanten hoeven invloed werden ook geïdentificeerd en opgelost.

Bekende Problemen
Versie 2.7
21 september 2012: Spaken voor Windows versie 2.7

Wat is er nieuw

Steun voor de:
  • Calisto 620
  • Blackwire 700 Series
  • Voyager Legend UC
Opgeloste problemen

• Spaken Installer: Bij het uitvoeren van een aangepaste installatie, 11 toepassing namen ontbraken op het tabblad Application
  • Spaken Installer: Tab volgorde op het venster "End User License Agreement"
  • Spaken Installer voor Windows Vista 32-bit: Kan de "Rest" plugin te laden bij het wijzigen van de plaats van installatie bij het upgraden van v2.5.50537.0 naar 2.6.53093.0
  • Plantronics-configuratiescherm: Ring op headset en pc-instelling op het tabblad Voorkeuren werkte niet zoals verwacht
  • Plantronics-configuratiescherm: Maak de Softphone optie Set Default beschikbaar, ongeacht het apparaat
  • Blackwire 300 serie en Blackwire C435 met Microsoft Lync: Call druppels met een druk op een toets na het ontvangen van een inkomende oproep wanneer de USB is aangesloten op de vorige oproep
  • Blackwire 300 serie en Calisto 800 serie: Handhaaf Headset naar PC Link-optie werd niet bijgewerkt na het aansluiten van een headset
  • Blackwire C720 met NEC SP350: De "Escalate IM Voice voor" functie werkte niet
  • Calisto 240: Update Manager crasht na een succesvolle firmware-update
  • Calisto 620 Update Manager: Retry van firmaware upgrade na "te veel apparaten aangesloten" boodschap achterliet Update Manager in vast staat
  • CIPC: Toegevoegd Merk gesprek en DTMF toon mogelijkheid voor weergave
  • Savi 400-serie met firmware v117: Een inkomende Lync oproep werd met een enkele druk op een toets afgewezen als de link was al open voordat de oproep
  • Savi 400-serie: In Plantronics-configuratiescherm, de knop Restore defaults op het tabblad Geavanceerd is grijs
  • Savi 700-serie: Mobiele vraag statuswijziging niet aanwezigheid in Skype of Lync wijzigen
  • Voyager Pro UC (B230) en Calisto 620: Verlies van call control na zijn terugkeer uit slaapstand
  • Voyager Pro UC (B230) en Calisto 620: Call niet hervat nadat ze in de wacht in Lync
  • Voyager Pro UC (B230), Calisto 800 serie, en Calisto 620: Niet in staat om een ​​gesprek dat werd gemaakt met behulp van de Call-optie computer Dit Persoon in de softphone te beëindigen
  • Voyager Pro UC (B230), Calisto 800 serie, en Calisto 620: Audio blijft gedempt wanneer eindigt gedempt oproep die werd gedaan tijdens het muziek speelde op de PC
  • Voyager Pro UC (B230) en Voyager Legend UC: druk op een toets hoeft audiolink niet openen na het verlaten van de pc in de slaapstand
Opmerking: veel extra zaken die niet klanten hoeven invloed werden ook geïdentificeerd en opgelost.

Bekende Problemen