Blackwire 700 Serie: Kan Firmware updaten of Voorkeuren instellen bij gebruik van de MDA200

Artikel-ID:
000010794

Question

I am unable to update the firmware or set the preferences of my Blackwire C710/C710-M/C720/C720-M headset when it is plugged into my MDA200. What can I do?

Answer

De MDA200 is niet in staat het uitvoeren van firmware-updates; Daarom, wanneer u het nodig om de firmware bij te werken of de instellingen van uw Blackwire 700 serie headset te veranderen, moet je het direct in de USB poort van uw computer.