Blackwire C210-M / C220-M: Bellers zijn niet in staat om mij te horen

Artikel-ID:
000018720

Question

Wanneer ik een oproep ontvangen, de beller is niet in staat om mij te horen. Hoe kan ik dit probleem oplossen?

Answer

Er zijn verschillende redenen waarom bellers niet in staat zijn om u hoort:
  • De headset kan worden gedempt. Drukt u op de mute-knop op de headset om de microfoon weer in te schakelen.
  • De microfoonarm kan verkeerd worden uitgelijnd. Lijn de headset microfoonarm parallel aan je mond.
  • De headset kan niet worden ingesteld als de standaard audio-apparaat op uw pc. Om de headset als standaard voice apparaat in te stellen:
  1. Op Windows Start menu, klik op Configuratiescherm en klik op Hardware en geluiden.
  2. Onder het tabblad Sound, op Manage audioapparaten.
  3. Selecteer Blackwire C210 / C220 / C210-M / C220-M en klik op Standaard instellen.
  4. Klik op OK om wijzigingen op te slaan.
Als u alle bovenstaande stappen hebt geprobeerd en je microfoon nog steeds niet werkt, zouden we raden u contact opnemen met onze  Technical Assistance Center.