CT12 Troubleshooting: Memory Full

000022718

Question

Ik ben het ontvangen van een "Memory Full" boodschap. Hoe kan ik dit oplossen?

Answer

De CT12 telefoonboek en de beller-ID -nummers delen hetzelfde geheugen . De Caller ID-nummers te ' opgeslagen ' in het geheugen samen met uw opgeslagen telefoonboek nummers . Bij meer dan 100 telefoonnummers worden opgeslagen , krijgt u een "Memory Full" foutmelding krijgt .

Om dit geheugen fout te wissen , moet de Caller ID -nummers worden gewist. Volg de onderstaande stappen om uw Caller ID-nummers te wissen . OPMERKING : Dit zal geen van de nummers in het telefoonboek te wissen.
  1.      Schakel de CT12.
  2.       Druk op de CID-toets ingedrukt en druk op de toets DELETE.
  3.      "DELETE ALL" wordt weergegeven op de LED.
  4.      Druk op de pijl-omhoog-toets om te kiezen "JA".
  5.      Druk op de CH / SELECT-knop. U hoort dan een toon en de Caller ID-display zal "0".
  6.      Druk op de END-toets op de CT1