Calisto 620/620-M Problemen oplossen: Distorted Audio

000011655

Question

Ik ervaar een slechte geluidskwaliteit met mijn Calisto 620/620-M als ik deze gebruiken om muziek/media in Windows of Mac OS te luisteren. Wat kan ik doen?

Answer

Oorzaak  Dit is een bekend probleem met de Calisto 620 en 620-M. Resolutie Engineering heeft het probleem verholpen in een firmware-update (USB firmware 470 en de basis firmware 02.00), die beschikbaar zal zijn via de Spokes Update Manager start 3/22/13. Houdt u er rekening mee dat de firmware-update is alleen de spreker - er is geen update voor de Bluetooth-adapter. Om uw firmware te updaten,
  1. Sluit de Calisto 620/620-M op uw pc via de USB-oplaadkabel.
  2. Open je Spokes Update Manager door te klikken op Start> Alle programma's> Plantronics> Plantronics Update Manager.
Na het updaten van de firmware, wordt de mute-knop actief zijn wanneer u naar muziek luisteren/media, zodat u kunt in- en uitschakelen dempen. Plantronics raadt draaien op mute bij het luisteren naar muziek/media (mute is standaard uitgeschakeld). Dit zal het probleem op te lossen. Opmerking: Het is niet verplicht om in te schakelen dempen wanneer het streamen van muziek/multimedia vanaf een mobiel apparaat.  Deze firmware maakt ook lokale mute met ondersteunde softphones.