. Audio 995 Problemen oplossen

000007819

Question

Wat zijn enkele algemene tips voor het oplossen van de. Audio 995?

Answer

De headset heeft geen verbinding met de draadloze USB-adapter bij het eerste gebruik.

Zorg ervoor dat de headset volledig is opgeladen en is ingeschakeld.

Zorg ervoor dat de draadloze USB-adapter is aangesloten op een USB-poort. Als de poort is ingeschakeld, zal de LED op de draadloze USB-adapter branden.

Als de draadloze USB-adapter is aangesloten op een USB-hub, ervoor te zorgen dat de USB-hub is ingeschakeld.

Als al het bovenstaande mislukt, volg dan de stappen om de headset en de draadloze USB-adapter.
--------------------------------------------------------------------------------

De headset niet opnieuw verbinding maken met de draadloze USB-adapter na terugkomst binnen bereik.

Zorg ervoor dat zowel de headset en de adapter zijn ingeschakeld en gekoppeld. Herstart alle actieve toepassingen. Sommige applicaties moeten opnieuw worden opgestart om een ​​nieuwe audio-apparaat te herkennen.

In het Configuratiescherm controleren geluid en audio-instellingen om ervoor te zorgen dat het gekozen apparaat is "Plantronics Wireless Device."

--------------------------------------------------------------------------------
De headset is gepaard met de adapter, maar ik kan niet het geluid van de headset.

Schakel de headset en schakel het vervolgens weer in. De headset moet dan automatisch opnieuw verbinding maken met het draadloze USB-adapter.

--------------------------------------------------------------------------------
Het afspelen / pauzeren en / of track overslaan functie werkt niet voor mijn toepassing

Sommige toepassingen, zoals iTunes, vereisen dat zij de actieve toepassing (dat wil zeggen, niet geminimaliseerd) zijn om te worden gecontroleerd door een 3rd party audioapparaat.

Sommige media toepassingen, indien ingebed in een webpagina, niet standaard Windows audio-opdrachten herkennen voor afspelen / pauzeren en / of het spoor / overslaan.

--------------------------------------------------------------------------------
Bij het gebruik van het internet om gesprekken (dwz gebruik van VoIP) te maken, kunnen bellers mij niet horen.

Controleer of de toepassing die wordt gebruikt heeft "Plantronics Wireless Device" genoemd als de actieve apparaat voor het luisteren en spreken.

Sommige applicaties moeten handmatig worden ingesteld of opnieuw gestart voordat ze een nieuwe audio-apparaat herkent.

OPMERKING: In bijzondere omstandigheden kan de headset uit te schakelen. Schakel de headset weer op de normale werking te hervatten.