Voyager Focus UC Problemen oplossen: verzenden / ontvangen Audio Niet Routing voor Headset

Artikel-ID :
000022764

Question

Soms wanneer ik de Voyager Focus UC met mijn pc, audio komt uit de pc-luidsprekers in plaats van routing om de headset uit de BT600 adapter zoals het hoort. Ook, soms kan ik audio via de headset te horen, maar de pc-microfoon pikt mijn stem in plaats van de headset. Hoe kan ik dit oplossen?

Answer

Dit probleem kan optreden als de gebruiker probeert om naar muziek te luisteren via de webbrowser of een oproep via WebEx of een ander dan Microsoft Lync of Skype for Business (alle Plantronics UC-producten werken naadloos samen met Skype for Business en Microsoft Lync softphone te maken, zodat deze kwestie moet zich niet op die gesprekken). Om dit probleem op te lossen, moeten gebruikers in de geluidsinstellingen te gaan op de pc te controleren of de BT600 is ingesteld als standaard apparaat voor zowel afspelen en opnemen van audio.

Om audio correct wordt routering naar de Voyager Focus UC:
  1. Open het tabblad "Sound" door met de rechtermuisknop op te klikken in het systeem pictogram in het systeemvak en selecteer "Sounds".
  2. In het tabblad "Weergave", selecteer BT600 en klik met de rechtermuisknop in te stellen als de standaard apparaat. Doe hetzelfde op het tabblad "Opnemen" raak "OK" of "Toepassen"
Opmerking: Een manier om ervoor te zorgen dat de Windows-speakers en microfoon niet over de audio hoeft te nemen is om met de rechtermuisknop op deze apparaten en klik op "Disable". Dit verwijdert de mogelijkheid van audio routing naar de luidsprekers. Toch zal de luidsprekers moeten opnieuw worden ingeschakeld wanneer het gewenst is om de muziek opnieuw te spelen via de pc-luidsprekers.