Savi W740 probleemoplossing: Kan geen audio via pc-luidsprekers te horen

Artikel-ID :
000007873

Question

Ik kan geen audio via mijn pc-luidsprekers niet meer horen. Wat kan ik doen?

Answer

Windows XP:
  1. Ga naar Starten > Configuratiescherm > Geluiden en audioapparaten > Audio
  2. Onder het tabblad Afspelen, wijzigt de standaardinstelling van Savi Office naar uw pc-luidsprekers. Klik op OK om uw wijziging te bevestigen.
Windows Vista en Windows 7:
  1. Ga naar Starten > Configuratiescherm > Hardware en geluiden > Geluid
  2. Onder het tabblad Afspelen, wijzigt de standaardinstelling van "Speaker Savi Office" op uw pc-luidsprekers. Klik op OK om de wijziging te bevestigen.
Mac OS X:
  1. Kies Apple-menu > Systeemvoorkeuren en klik op Geluid.
  2. Klik op Uitvoer en selecteer vervolgens Interne luidsprekers of uw luidspreker keuze.