USB Headset Problemen oplossen: Lync call control met Windows 8

Artikel-ID :
000013914

Question

Ik stel Lync op mijn Microsoft Surface RT. Ik kan niet bellen met behulp van mijn headset controles te beantwoorden. Ik moet beantwoorden door te klikken op het scherm. Hoe kan ik dit oplossen?

Answer

Headset call control wordt niet ondersteund op tablets met Windows 8 RT. Gesprekken kunnen alleen worden beantwoord / eindigde met de op het scherm controles.

De situatie met Lync en Windows 8 is ingewikkeld. Microsoft heeft twee verschillende versies van Windows 8 en twee verschillende versies van Lync. Compatibiliteit met de verschillende versies is afhankelijk van de tablet / PC hardware-ontwerp. Alleen bepaalde combinaties ondersteunen headset call control.

Windows 8 is verkrijgbaar in twee versies: Windows 8 Pro en Windows 8 RT.
  • Windows 8 Pro is de meest voorkomende. Het is de standaard Windows-besturingssysteem gebruikt op desktop pc's en laptops. Windows 8 Pro is ook beschikbaar op veel tablets met inbegrip van de Microsoft Surface Pro en apparaten van Dell, Samsung, Asus en andere fabrikanten. Windows 8 Pro draait standaard Windows-compatibele programma's. Typisch programma's die draaien op Windows XT, Vista en Windows 7 zal draaien op Windows 8 Pro.
  • Windows 8 RT is een verminderde capaciteit programma dat is ontworpen voor lagere kosten tablets met minder krachtige processoren. Windows 8 RT wordt gebruikt op Microsoft Surface RT, Nokia2520 en een paar andere producten. Windows RT draait alleen 'apps' ontworpen voor Windows RT. Standaard Windows programma's zullen niet draaien op Windows RT.
Microsoft Lync is verkrijgbaar in twee versies:
  • Lync 2010 en Lync 2013 zijn volledige Windows-programma's compatibel zijn met Windows 8 Pro (ook Windows 7, Vista en XT). Lync 2013 en Lync 2010 support headset call control en zijn compatibel met Plantronics Spokes.
  • De Lync app is gratis beschikbaar op de Microsoft Marketplace. De Lync app is de enige versie compatibel met Windows 8 RT. De Lync app is ook compatibel met de volledige Windows 8 Pro. De Lync app ondersteunt geen headset call controles en is niet compatibel met Plantronics Spokes.
Image of the Lync 2013 window

Image of the Lync app window

Lync 2013 Lync App

Overzicht
  • Als u een Windows RT tablet uw enige optie Lync is de Lync app. U hoeft niet headset call control
  • Als u een computer / tablet met Windows 8 Pro kunt u ofwel het volledige Lync programma of de Lync app draaien. Het volledige Lync programma ondersteunt headset call control. De Lync app ondersteunt geen headset call control.
  • De informatie in dit artikel is alleen van toepassing voor USB aangesloten headsets.