Voyager Focus UC Problemen oplossen: Media ongenoegen Tijdens Call

Artikel-ID :
000022717

Question

Als ik het luisteren naar muziek streamen vanaf het internet en ontvang een telefoontje van de muziek dempers EERST maar dan herstart na twee minuten, terwijl ik ben nog steeds in het gesprek. Hoe kan ik dit stoppen?

Answer

Het probleem is uniek voor Microsoft Internet Explorer. Het komt niet met Chrome of Firefox-browser. Plantronics techniek onderzoekt mogelijke oplossingen, maar de oorzaak is in de interactie tussen Internet Explorer en Windows Geluiden controles. Als een tijdelijke oplossing niet om uw streaming content te pauzeren tijdens gesprekken of probeer een andere browser.

Aanvullende informatie:

Windows Geluiden Configuratiescherm heeft instellingen om het afspelen van media te beheren tijdens telefoongesprekken. De instellingen zijn op Configuratiescherm> Geluiden> Communications. De beheersmaatregelen Zorg verschillende opties (zie afbeelding hieronder). Het probleem treedt op wanneer de optie 'Mute alle andere geluiden "is geselecteerd. Deze functie werkt niet correct als streaming op Microsoft Internet Explorer.