Voyager Legend Problemen oplossen: Geen audio met behulp Scopia op de iPad

Artikel-ID :
000014496

Question

Ik heb geen geluid in mijn Voyager Legend headset wanneer ik Scopia op iPad (hardlopen iOS7). Wat is het probleem?

Answer

We hoorden van Avaya dat het probleem met de Scopia app en iOS7 apparaten is opgelost in versie 3.0.3. Dit werd geverifieerd door Plantronics. Scopia versie 3.0.3 is beschikbaar in iTunes en ondersteunt Bluetooth audio met de Voyager Legend en andere Bluetooth-headsets.