Voyager Legend UC/Calisto P620/Savi 700 Series: Connectiviteit met Cisco EX 60/90

Artikel-ID :
000011582

Question

Wat is de beste oplossing voor draadloze connectiviteit met Cisco EX 60/90?

Answer

Cisco heeft een nieuwe firmware-upgrade op EX 60/90 TE6 EFT4 vrijgegeven, en het biedt nu Bluetooth-connectiviteit. U kunt nu gebruik maken van de draadloze Bluetooth-headsets zoals Voyager Legend, Calisto P620 en Savi 700 (Bluetooth) met de telepresence-systemen.