Voyager Pro UC / Voyager Legend UC Problemen oplossen: Bluetooth Interferentie met USB 3.0

Artikel-ID :
000013913

Question

Toen ik mijn Voyager Pro UC / Voyager Legend USB-adapter (BT300) aan te sluiten op de USB-poort naast mijn USB 3.0 draagbare harde schijf, mijn headset niet meer werkt. Wanneer ik met andere havens is het OK. Wat is het probleem?

Answer

USB 3.0-apparaten kunnen signalen die interfereren met Bluetooth-headsets te produceren. Het probleem wordt beschreven in een whitepaper beschikbaar vanaf USB.org bij http://www.usb.org/developers/whitepapers/327216.pdf. De storing kan beschadigd audio, beperkte bereik, intermitterende werking of verlies van functie concurreren veroorzaken.

De interferentie risico wordt goed begrepen en veel leveranciers van USB 3.0 producten ontwerpen geïmplementeerd om interferentie te minimaliseren. Plantronics heeft onze headsets getest in combinatie met de in de handel verkrijgbare USB 3.0-apparaten en gecontroleerd dat er geen nadelige effecten van de USB 3.0-signalen.

Toch kunnen productontwerpen sterk variëren. Zowel de USB 3.0-apparaten en de aansluitkabels moet correct worden ontworpen om interferentie te voorkomen. Er waarschijnlijk zijn producten op de markt die storing zal veroorzaken met Plantronics headsets.

Hier zijn een aantal dingen te proberen als u problemen ondervindt bij het gebruik van een Plantronics Bluetooth headset op een USB 3.0 uitgeruste computer:

1. Koppel de USB 3.0-apparaat van de computer. Heeft het probleem te stoppen?
  2. Verplaats de Plantronics USB Bluetooth-adapter aan op een andere poort verwijderd van de USB 3.0-aansluiting.
  3. Gebruik een USB-verlengkabel om de Plantronics USB Bluetooth-adapter uit de buurt van de USB 3.0-poort en het apparaat te verplaatsen.
  4. Probeer een andere USB 3.0-kabel. Dit is vooral belangrijk als u al gebruik van een andere kabel van de met het apparaat meegeleverd. Duurdere kabels kan een betere afscherming en kunnen beter presteren.