Aktivering av Dolby Atmos

insert

Løs inn koden som beskrevet nedenfor. Når du har løst inn koden, laster du ned og starter Dolby Access-appen fra butikken. Følg instruksjonene på skjermen.

LØS INN KODEN DIN PÅ XBOX LIVE:
  1. Gå til Xbox Store på Xbox One > Spill > Bruk en kode.
  2. Angi den 25-sifrede koden. Du kan også løse inn den 25-sifrede koden på live.xbox.com
LØS INN KODEN DIN I MICROSOFT STORE:
  1. Åpne Store > velg Kontomeny > velg Løs inn kode
  2. Angi den 25-sifrede koden. Du kan også løse inn den 25-sifrede koden på live.xbox.com

Trenger du en Microsoft-konto? Opprett en gratis konto på live.xbox.com

Trinn for trinn-veiledning