Nedlastninger og apper

Last ned programvaren for stasjonære og mobile plattformer som er utformet for å forbedre opplevelsen av å bruke og administrere Plantronics lydenheter.

hub

Plantronics Hub for Windows/Mac

Gjør at sluttbrukere kan tilpasse innstillingene og få direkte tilgang til Plantronics-lydenheten på datamaskinene deres.

software-white

Plantronics Aware for Cisco DX-serien

Utviklet for Cisco Android IP-telefonen DX650. Denne løsningen gir deg sømløs samtaleoverføring mellom mobiltelefonen og Cisco DX650.

plt-gaming-software

GameCom 780/788 7.1 surroundlyd

Plantronics GameCom 780/788 7.1 surroundlyd-programvare (kun PC).

plt-gaming-software

RIG 500E/500HD 7.1 surroundlyd

RIG 500E/5000HD 7.1 surroundlyd-programvare (Windows).

plt-gaming-software

RIG 7.1 surroundlyd

Plantronics RIG 7.1 surroundlyd-programvare (kun PC).

Mobilapper til iOS og Android

spokes-white

Plantronics Hub for iOS/Android

Gi det nye Plantronics Bluetooth-hodesettet ekstra funksjonalitet med nyttige verktøy, varslinger og statusinformasjon.

backbeat-fit-updater-icon

BackBeat FIT Companion

Få tilpasning og kontroll på et helt nytt nivå med Plantronics BackBeat FIT-hodetelefoner.

backbeat-go-3-companion-icon

BackBeat GO 3 Companion

Få tilpasning og kontroll på et helt nytt nivå med Plantronics BackBeat GO 3-hodetelefoner.

find-myheadset-android

Find MyHeadset

Finn hodesettet ditt ved hjelp av en lydtone eller BackTrack-funksjonen.