backbeat-fit-updater-icon

BackBeat FIT Companion

Få tilpasning og kontroll på et helt nytt nivå med Plantronics BackBeat FIT-hodetelefoner.

Oppdag hvordan BackBeat FIT Companion gir de nye Plantronics BackBeat FIT-hodetelefonene dine tilpasning og kontroll på et nytt nivå.

SKREDDERSY BACKBEAT FIT SLIK AT DEN PASSER TIL DIN LIVSSTIL

Tilpass innstillingene ved å endre språket på talevarslingene

DINE PLANTRONICS BACKBEAT FIT-HODETELEFONER BLIR BARE BEDRE MED TIDEN

Oppdater fastvaren på BackBeat FIT-hodetelefonene dine for å få de nyeste funksjonene. Du vil bli varslet automatisk når det utgis ny fastvare. Få best mulig ytelse ved å holde BackBeat FIT oppdatert.

TILKOBLINGSVELGER

Ta styringen over tilkoblingene til hodesettet. Installer BackBeat FIT Companion-appen på alle telefoner og nettbrett du bruker med hodesettet for å bytte mellom enheter med ett enkelt trykk.

KOMME I GANG

Utforsk alle funksjoner og innstillinger for BackBeat FIT.

Bruk trinn-for-trinn veiledningen for å få hjelp til sammenkoblingen

OPPDATERT

21. august 2017

STØRRELSE

iOS = 46,6 MB
Android = 27,6 MB

GJELDENDE VERSJON

3.3.0 (Android)
3.2.0 (iOS)

KREVER ANDROID

4.4 og nyere

KOMPATIBILITET iOS

Krever iOS 8.2 eller nyere.
Kompatibel med iPhone, iPad og iPod touch

INNHOLDSKLASSIFISERING