backbeat-go-3-companion-icon

BackBeat GO 3 Companion

Få tilpasning og kontroll på et helt nytt nivå med Plantronics BackBeat GO 3-hodetelefoner.

Oppdag hvordan BackBeat GO 3 Companion gir din nye BackBeat GO 3 tilpasning og kontroll på et nytt nivå.

Tilkoblingsvelger

Ta styringen over tilkoblingene til hodesettet. Installer BackBeat GO 3 Companion-appen på alle telefonene og nettbrettene du bruker sammen med hodesettet, for å bytte mellom enheter med ett enkelt trykk.

BackBeat GO 3-hodesettet ditt blir bare bedre med tiden

Trådløst oppdater fastvaren på din BackBeat GO 3 for å få de nyeste funksjonene. Du vil bli varslet automatisk når det utgis ny fastvare. Få best mulig ytelse ved å holde BackBeat GO 3 oppdatert.

Skreddersy BackBeat GO 3 slik at den passer til din livsstil
  • tilpasse innstillinger
  • Endre språket på talemeldinger
Kom i gang

Utforsk alle funksjoner og innstillinger for BackBeat GO 3. Bruk trinn-for-trinn veiledningen for å få hjelp til sammenkoblingen.

Størrelse

iOS = 44,0 MB
Android = 31,47 MB

Gjeldende versjon

1.20 (Android)
1.12 (iOS)

Krav

iOS-enheter som kjører iOS 8.2 og over:
iPhone 5 og nyere
iPad Air, iPad mini
iPod touch (5. generasjon)
Android-enheter som kjører OS v4.4 og høyere
Begrenset støtte for enheter som kjører Android 6

Innholdsrangering