find-myheadset-android

Find MyHeadset

Finn hodesettet ditt ved hjelp av en lydtone eller BackTrack-funksjonen.

Lei av å lete etter hodesettet ditt?

Løsningen er Find MyHeadset, en del av Plantronics Spokes-porteføljen med programvareløsninger. De fleste hodesett finner man under bilseter, i lommer eller på et rotete skrivebord. For mindre åpenbare steder kan du finne hodesettet ved å sende det en lydtone, slik at du kan høre hvor det er. Hvis hodesettet er utenfor Bluetooth®-rekkevidde (10 m), eller er slått av, kan du også bruke BackTrack™-aktivitetsloggen til å finne ut hvor det ble brukt sist.

Hvordan finne hodesettet:
  • Send en lydtone.
  • Spor det.

Bonus: Hvis du har Android 3.0 eller nyere, vil du se en batterimåler for hodesettet i varslingslinjen på skjermen.

Oppdatert
1. april 2015
Størrelse
1,4 MB
Krever
Android 2.2 eller nyere