Antall Pris Subtotal
software-white

Plantronics Aware for Cisco DX-serien

Utviklet for Cisco Android IP-telefonen DX650. Denne løsningen gir deg sømløs samtaleoverføring mellom mobiltelefonen og Cisco DX650.

Sikker – sømløs – Aware

Plantronics Aware for Cisco DX-serien er en Android-app utviklet for Ciscos DX650, DX70 og DX80 IP-enheter, med sømløs lydoverføring mellom en smarttelefon og en enhet fra Cisco DX-serien basert på avstanden fra et Plantronics Voyager Legend-, Voyager Legend UC-, Voyager Edge- eller Voyager Edge UC Bluetooth-hodesett.

Appen kan låse/låse opp skjermen basert på avstanden den registrerer fra et Plantronics Legend-, Plantronics Edge-, Voyager Legend UC- eller Voyager Edge UC Bluetooth-hodesett. Denne funksjonen kalles Smartlås under appinnstillingene. Smartlåsfunksjonen har også en lås- / lås opp-mulighet for en valgfri ekstra skjerm når du er i speilmodus.

Oppdatert
24. juni 2015
Størrelse
3,7 MB
Krever Android
Innholdsklassifisering