Støtte for programvare for bedrifter

Plantronics-programvare for bedrifter gjør at IT-ledere kan administrere og støtte Plantronics-lydenheter som er i bruk i selskapet. Programvaren oppretter dataanalyser som gir verdifull innsikt og hjelper til å sikre jevn og uovertruffen ytelse på kommunikasjon og lyd.

Applikasjoner

PLANTRONICS MANAGER PRO

Plantronics Manager Pro er en nettbasert tjeneste som gir IT-personale enkle verktøy de kan bruke til å overvåke, administrere og vedlikeholde lydenhetene. Nå kan IT-avdelingen få innsikt, forenkle oppsettet til hodesettet, feilsøke og svare på individuelle behov uten avbrudd for kunden – alt på ett sted.

Utgivelsesmerknader | Brukerveiledning | Kom i gang | Les mer

PLANTRONICS MANAGER

Plantronics Manager-programvaren er en integrert, strømlinjeformet løsning skapt for å administrere alle selskapets lydenheter med muligheten til å lagre data lokalt i en programinfrastruktur på stedet. Manager er et skybasert klient/server-program for hodesett som hjelper IT å få oversikt over eierskapet, distribusjonen og administreringen av Plantronics-lydenheter.

Utgivelsesmerknader | Brukerveiledning | Les mer

PLANTRONICS HUB

Plantronics Hub for Windows og Mac, en del av Plantronics Spokes-programvareporteføljen, er et klientprogram som lar sluttbrukere kontrollere innstillingene på Plantronics-lydenhetene sine. Sluttbrukere kan selv velge ringetone og hvor det ringer, konfigurere oppdateringer for tilstedeværelsesstatus m.m.

Lær mer

apps_combo1

Nedlastinger

PLANTRONICS HUB

Programvaren forbedrer brukeropplevelsen ved å gi verdifull informasjon om tilstanden på Plantronics-lydenheten – for eksempel om demping og batteristatus – og gjøre det lett synlig på den nedre delen av skrivebordet.

Utgivelsesmerknader | Brukerveiledning | Installasjonsmerknader | Les mer

WMI-LEVERANDØR

Plantronics WMI-leverandøren gir en IT-administrator muligheten til å få mer robust og standardisert programmerbar tilgang til data fra Plantronics Hub.

Brukerveiledning

Ressurser

SYSTEMSTATUS

Informasjon om statusen til Manager Pro-tjenesten og analysepakker for alle globale datasentre.

PERSONVERN og SIKKERHET

Plantronics legger vekt på å ivareta personvernet til forbrukere som besøker nettstedene våre og kjøper produktene våre. Plantronics ønsker å opprettholde et sikkert miljø for alle brukere av våre Internett-produkter og -tjenester.

Kontakt

Still et spørsmål eller gi tilbakemeldinger og forslag.

TEKNISKE SPØRSMÅL

software.support@plantronics.com