Demonstrasjon av Plantronics Manager Pro

Enkel administrasjon av hodesettet. Plantronics Manager Pro gir IT-teamene tilgang til innholdet, fastvare-/programvareoppgraderingene og kompatibilitetskonfliktene til hodesettet for å spare tid og arbeid.

Se på videoene med skjermbilder nedenfor for å få en bedre forståelse av hovedkomponentene av Plantronics Manager Pro. Lær hvordan du kan overvåke, administrere og vedlikeholde Plantronics-hodesettene, og få tips ved hjelp av de kraftige analyserapportmodulene

software-orange

Klientkonfigurasjon

IT-sjefen Todd viser hvordan du oppretter bruker- og enhetsdata i Manager Pro-klienten.

Retningslinjer og samsvar

IT-sjefen Todd konfigurerer retningslinjer og samsvar med Manager Pro

Innhold

IT-sjefen Todd kontrollerer innholdet i enheten med Manager Pro

Datainnsikt

Lær hvordan ikke-IT-sjefer bruker Manager Pro-analyser for å forbedre bruk av hodesett og de ansattes velvære