Dolby Atmos-aktivering

insert

Lös in din kod enligt beskrivningen nedan. När du har löst in den hämtar du appen Dolby Access från butiken och öppnar den. Följ anvisningarna på skärmen.

LÖS IN DIN KOD PÅ XBOX LIVE:
  1. På Xbox One: Gå till Xbox Store > Spel > Använd en kod.
  2. Ange den 25-siffriga koden. Du kan också lösa in den 25-siffriga koden på live.xbox.com
LÖS IN DIN KOD PÅ MICROSOFT STORE:
  1. Starta Butik > Välj kontomeny > Välj Lös in kod
  2. Ange den 25-siffriga koden. Du kan också lösa in den 25-siffriga koden på live.xbox.com

Behöver du ett Microsoft-konto? Skapa ett kostnadsfritt på live.xbox.com

Tack för att du har köpt ett nytt RIG-spelheadset. Om några problem uppstår när du aktiverar Dolby Atmos kan du kontakta Plantronics på 1-855-765-7878

telefonsupport dygnet runt, söndag 14.00–fredag 17.00 (PT)

Stegvisa instruktioner

• 1. Gå till Xbox Store och välj "Använd en kod".
    image-1
  • 2. Ange koden. Du låser upp Dolby Atmos®-hörlurarna.
    image-2
  • 3. Du uppmanas att ladda ned appen Dolby Access.
    image-3
  • 4. Öppna appen Dolby Access och välj "Med mina hörlurar".
    image-4
  • 5. Välj "Gå till Xbox-inställningar" från appen Dolby Access.
    image-5
  • 6. Gå till headsetljud och välj headsetformatet "Dolby Atmos för hörlurar".
    image-6
  • 7. Du är nu redo att uppleva Dolby Atmos.