Dolby Atmos-aktivering

insert

Lös in din kod enligt beskrivningen nedan. När du har löst in den hämtar du appen Dolby Access från butiken och öppnar den. Följ anvisningarna på skärmen.

LÖS IN DIN KOD PÅ XBOX LIVE:
  1. På Xbox One: Gå till Xbox Store > Spel > Använd en kod.
  2. Ange den 25-siffriga koden. Du kan också lösa in den 25-siffriga koden på live.xbox.com
LÖS IN DIN KOD PÅ MICROSOFT STORE:
  1. Starta Butik > Välj kontomeny > Välj Lös in kod
  2. Ange den 25-siffriga koden. Du kan också lösa in den 25-siffriga koden på live.xbox.com

Behöver du ett Microsoft-konto? Skapa ett kostnadsfritt på live.xbox.com

Stegvisa instruktioner